предлагам работа в плевен
Търся работа
Предлагам работа

Тестът се основава на научните открития на всепризнатия психолог Джон Холанд, който изобрети „Кодовете на Холандия“, система, която поставя хората в една от шестте категории: Изпълнители, Мислители, Създатели, Помощници, Убеждаващи и Организатори. Всяка категория съответства на различни кариерни пътеки. Тестът не е безплатен, но ако ви помогне да намерите истинското си призвание, това ще са най-добрите пари, които някога сте харчили. Предлагам работа в Плевен.

Търсете кариерни треньори

Предлагам работа в Плевен за мъже и жени

Работата на кариерния треньор е да помага за свързването на хората с кариери, които ще харесат. Те са страхотни в работата в мрежа и често имат достъп до ценни ресурси, които не бихте намерили сами.

Знаем, че си мислите, че нямате пари за кариерен треньор. Но вие имате много безплатен ресурс на ваше разположение: кариерен център на вашия колеж. Консултантите в центъра са обучени и имат опит да помагат на хората да намерят подходящата кариера. Започнете да интервюирате други хора. Търся работа.

Потърсете възможности за информационно интервю. Да можеш да седнеш с някого, да му зададеш въпроси и да получиш реални отговори е солидна стратегия. Плюс това, ако някой дари времето си, това означава, че се интересува да види как успявате. Те стават ваш адвокат. Научаването как да изберете кариера понякога може да изисква мрежа от тези защитници.

За кои възрасти са подходящи?

Но с кого трябва да се срещнете? Започнете с хората, които вече ви познават – ръководител, професор или някой, когото вече познавате, работещ в област, от която се интересувате. Също така не трябва да се страхувате да достигнете до хора, които не познавате. Бъдете учтиви и отворени за учене.

Най-малкото, вероятно ще получите някакво уверение от този човек, че сегашният ви път не е толкова безцелен, колкото си мислите. Въпреки че първата работа е важна, тя не е всичко. Попитайте всеки бейби бум как е стигнал до позицията, в която се намира сега, и той вероятно ще ви каже, че това е бил дълъг, криволичещ път с разнообразни работни места.