предлагам работа в плевен

Търсите работа? Търся работа в Шумен – Как да избера? Помислете дали да се върнете на стара работа, ако сте прекарали поне пет години в добри отношения с предишната си компания и сте напуснали поради някоя от следните причини:

семейни въпроси: раждане, отпуск поради загуба на близък или продължително заболяване в най-близкото семейство
преместване/прехвърляне на съпрузи и др.
връщане в училище възможност за професионален напредък или за усвояване на нови умения, които биха могли да ви помогнат да напреднете в кариерата си прекъсване на кариерата или отпуск Ако сте напуснали при отрицателни условия или сте имали като цяло неприятно преживяване по време на работата си в компанията, единствената причина, поради която може да помислите за бумеранг, е да си намерите работа за оцеляване.

Търся работа в Шумен – Как да избера?

В резултат на Голямата рецесия от 2021 г. някои експерти прогнозираха, че много служители, които са напуснали работните си места, в крайна сметка ще се окажат бумерангови. Но тези експерти призоваха потенциалните бумеранги да обърнат сериозно внимание на причините, поради които са напуснали работата си. Накратко: Какво се е променило, ако има нещо, което ще направи опита ви на старата ви работа по-добър от преди?

За да сте сигурни, че бумерангът е правилната стъпка, която да предприемете, направете списък с неща, които не сте харесвали в компанията преди. Задайте си следните въпроси:

Все още ли съществуват тези проблеми или персонал?
Позиция при работодателя ще ви помогне ли да се върнете към кариерата си или ще ви постави на нова, която искате?
Можете ли да очаквате да добавите към вашите знания и умения или да приложите тези, които сте научили, докато сте били далеч?
Преди теб Бумеранг…
Ако можете да поставите отметка във всички квадратчета, които ви дават зелена светлина за бумеранг, има няколко допълнителни стъпки, които трябва да предприемете, преди твърдо да се ангажирате да преследвате старата си работа.

Къде да работя в Шумен?

Напиши си домашното
Проучете бившия си работодател, сякаш нямате история. Нещата без съмнение ще са се променили във ваше отсъствие и може да е имало текучество или организационно преструктуриране. Ако възнамерявате да се свържете с компанията, уверете се, че сте информирани за текущата й ситуация и цели.

Тествайте Водите
Ще бъде по-лесно да се присъедините отново към старата си компания, ако някой друг вече е направил успешно това обратно пътуване. Разберете дали други са имали бумеранг към стария ви работодател и говорете с тях за техния опит. Ако уважавате и можете да се доверите на бившия си ръководител (или друг мениджър), обадете им се или им изпратете имейл директно и споделете мислите си относно завръщането.

Търся работа
Предлагам работа