предлагам работа в плевен

Да приемем, че напускате компанията си по една или друга причина – може би започвате собствен бизнес или може би сте намерили работа другаде. Но, за съжаление, нещата не се развиват, както сте се надявали и искате да обърнете курса. Възможно ли е връщането към старата работа и, което е по-важно, разумно ли е? Предлагам работа в Пловдив за мъже и жени.

Наричан на работното място бумеранг, този тип преместване в кариерата обикновено не е планирана дейност. Но ако сте оставили добро впечатление от бивш работодател и без изгаряне на мостове, струва си да помислите, ако отново сте на пазара на труда.
Претеглете плюсовете и минусите на връщането към стара работа. Предлагам работа в Пловдив.

Предлагам работа в Пловдив за мъже и жени

Професионалист: Знаеш какво да правиш. Много компании, загрижени за ограничаването на разходите и нарастващата глобална конкуренция, сега избират работна сила с по-кратка крива на обучение. И кой има по-кратка крива на обучение от някой, който преди това е работил за компанията?

Против: Може да не си върнете това, което сте имали. Въпреки че работодателите може да се интересуват от повторно наемане на опитни кандидати, те могат да го направят, без да възстановяват предишния статут на обезщетение. Перспективата да се върнете в бившата си компания като договорен работник е един възможен недостатък.

Професионалист: Можете да пропуснете неудобната фаза на ново дете. Освен че знаете как да вършите работата си, вие също така ще се върнете към познатата фирмена култура и вероятно ще имате и шепа колеги, които се радват да ви видят отново на седлото.

Против: Не всеки ще се зарадва на вашето завръщане. Въпреки че лоялността със сигурност може да бъде надценена, бъдете готови да се сблъскате с негодувание от колеги, които са възприели предишното ви напускане като леко и може да отнеме известно време, за да възстановите доверието.

За кои възрасти е подходяща?

Намаляваща възвръщаемост? Най-търсените работодатели в България
Не сте сигурни дали да се върнете на стара работа? Не можем да кажем, че ви обвиняваме. Искате ли помощ да намерите нещо ново, което да очаквате с нетърпение? Създайте безплатно профил на Monster. Можем да ви изпратим известия за работа, съобразени с вашите интереси, да ви свържем с рекрутери и много повече. Нека Monster да ви помогне да намерите правилната форма.

Търся работа
Предлагам работа